Back to 20mg

Liqua 4S

Liqua 4S е нова серия течности от един от най-големите производители в света - Ричи груп, която включва 10 невероятни вкуса с 20 мг съдържание на никотинови соли.

Серията Liqua 4S на бранд №1 в света е разработена специално за пушачи, които искат да преминат от конвенционалните тютюневи цигари към вейпинга, запазвайки усещането и ефектите от тютюнопушенето. Никотиновите соли са именно това, което ще спомогне на начинаещите вейпъри да не усещат липсата на никотин и ще придадат на изпаряването гладък и плавен ефект.

Повече и по-подробна информация за никотиновите соли може да откриете ТУК.

 

 

Filters
10 Products
By relevance
By relevanceAlphabetical A → ZZ → АPrice 0 → 9Price 9 → 0
Order by:
Results per page:

Liqua 4S е нова серия течности от един от най-големите производители в света - Ричи груп, която включва 10 невероятни вкуса с 20 мг съдържание на никотинови соли. Серията Liqua 4S на бранд №1 в света е разработена специално за пушачи, които искат да преминат от конвенционалните тютюневи цигари към вейпинга, запазвайки усещането и ефектите от тютюнопушенето. Никотиновите соли са именно това, което ще спомогне на начинаещите вейпъри да не усещат липсата на никотин и ще придадат на изпаряването гладък и плавен ефект. Повече и по-подробна информация за никотиновите соли може да откриете ТУК.

Age verification

The products are not for sale to persons under the age of 18. If you are under this age please don't access the website.

loading...